advisor-image

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Per Sant Josep crema i melindros

19 March 2020
19 March 2020
Categoría:

Tinc els records de petita que el dia de SANT JOSEP, tothom menjava la crema cremada amb melindros. La crema es un postre típic de la cuina catalana. La trobem en receptaris medievals i també documentada en la literatura del país. També podríem pensar que com entrem a la primavera, aportem nous ingredients. Com els ous. Antigament, les gallines en ponien més quan el dia s’allargava, i d’aquí bé que que la crema es mengi quan canviem d’estació.


Si vols fer una bona crema,  a COOKIDOO tens dues recptes crema catalana i crema pastelera. Si ets usuari de TM6 pot provar crema de la “ función espesar”.


Disfruta de Sant Josep i del dia del pare !!!


Si tens dubtes o vols veurà una demostració on-line, pots contacta amb mi dedsde aquesta mateixa pàgina. 

Solicita demostración
19 March 2020
icon-print-2