advisor-image

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

TORTELL DE SANT PAU

25 January 2021
25 January 2021
Categoría:



El mes de gener es tradició a les pastisseries de fer tres tortells de briox amb Massapà. Primer el dia 6 els reis, un tortell de briox amb fruita, fave, sorpressa i farcit o sense farci. El 17 sant Antoni, aquest sense fruita, amb Massapà i figureta. Per últim el 25 sant Pau també farcit i amb sorpressa.


El tortell es una tradició culinària a Catalunya, apareix per celebrar diferents festivitats al llarg de l’any. Vinc de família de pastissers i totes les festes les recordo amb el seu postre.


Amb el Thermomix® i COOKIDOO, podeu fer el briox i el farcit de massapa, tan sols tens que seguir els pasos. 


Si tens dubtes o necessites algun consell, pots contactarme. 


@carmetathermo

Solicita demostración
25 January 2021
icon-print-2