advisor-image

Benvinguts al meu blog!!

Hola Soc la Marta Vera, agent comercial de Thermomix® .

L'esport forma part de la meva vida i per estar en forma ens cal una bona alimentació. Vull compartir amb tots vosaltres la posibilitat de disfrutar d'una cuina saludable i equilibrada amb Thermomix® . Aixi com, sugerencies, consells i novetats....

Em podràs trobar a la Delegació de Barcelona!

Benvinguts al meu blog!!

Hola Soc la Marta Vera, agent comercial de Thermomix® .

L'esport forma part de la meva vida i per estar en forma ens cal una bona alimentació. Vull compartir amb tots vosaltres la posibilitat de disfrutar d'una cuina saludable i equilibrada amb Thermomix® . Aixi com, sugerencies, consells i novetats....

Em podràs trobar a la Delegació de Barcelona!

Crestes de tonyina amb Thermomix® / empanadillas de atún con Thermomix® .

17 May 2020
17 May 2020

Fetes al forn!!


Ummm...


Diré que jo primer he fet la recepta de la samfaina (pisto, a Cookidoo).


La diferència entre  la samfaina i el pisto, és que la primera porta albergínia.


Preparació:


En un vol he barrejat, 200g de samfaina, 2 ous durs trinxats, 2 llaunes petites de tonyina i olives farcides tallades.


En acabar de fer la barreja...he farcit 16 unitats de crestes.  He segellat marcant la bora amb una forquilla.


Les he acabat pintant  amb ou i posant-hi sèsam pel damunt.


15-20 minuts al forn a 180º.


i...llestos!!


Recepta del "Pisto."


Ingredients per 2 racions:


50g de pebrot vermell a trossos.


50g de pebrot verd a trossos.


100g de ceba a trossos.


100g de carbassó a trossos.


30g d'oli.


200g de tomàquet titurat.


Sal i pebre.


Preparació:


Posa en el got el pebrot verd, el vermell, la ceba ,el carbassó i l'oli. 4 seg/vel 4.


Amb l'espàtula baixa els ingredients fins el fons del got. 


Sofregir 10min/120º/vel cullera i gir invers.


Incorporar el tomàquet triturat, la sal i el pebre, 7min/120º/vel cullera, gir invers.


SALUT!!





Solicita demostración