advisor-image

Benvinguts al meu blog!!

Hola Soc la Marta Vera, agent comercial de Thermomix® .

L'esport forma part de la meva vida i per estar en forma ens cal una bona alimentació. Vull compartir amb tots vosaltres la posibilitat de disfrutar d'una cuina saludable i equilibrada amb Thermomix® . Aixi com, sugerencies, consells i novetats....

Em podràs trobar a la Delegació de Barcelona!

Benvinguts al meu blog!!

Hola Soc la Marta Vera, agent comercial de Thermomix® .

L'esport forma part de la meva vida i per estar en forma ens cal una bona alimentació. Vull compartir amb tots vosaltres la posibilitat de disfrutar d'una cuina saludable i equilibrada amb Thermomix® . Aixi com, sugerencies, consells i novetats....

Em podràs trobar a la Delegació de Barcelona!

Faves a la Catalana amb Thermomix® . Recepta tradicional!!

17 April 2020
17 April 2020


Voleu provar les faves a la catalana tal i com mana la tradició?


Bé, aquesta recepta és de la meva mare, adaptada al Thermomix® . Mmmmm...exquisides!!  


T'animo a cuinar- la. Et sorprendrà lo fàcil, ràpid i bo que queda. 


INGREDIENTS per a 4 persones:


800g de faves 


150g de cançalada


150g de botifarra negre


40g de llard


150g de ceba


2 alls


2 cullarades de tomàquet fregit


2 branquetes de menta


50g d'anis


350g d'aigua


sal, pebre, pebre vermell i llorer


PREPARACIÓ:


1-Posar la ceba al got i triturar 5 segons, velocitat 5.


2-Incorporar el llard i sofregir 5 minuts, 120º, velocitat cullera, girs invers.


3-Afeigir la cansalada i sofregir 5 minuts,120º, velocitat cullera, girs invers.


4-Incorporar les faves, el vi, l'aigua, el tomàquet fregit, el llorer, el pebre vermell, la menta i la sal. 35 minuts, 120º, velocitat cullera, girs invers.


Sugeriments:


La costella de porc també fa el guisat molt bó.


Si no tens anís, un vi dols.


Com tots els estofats...d'un dia per l'altre encara són més bons!! 


I...BON PROFIT!!

Solicita demostración