Thermomix® Barcelona Centro

Neus Rodriguez Colome

Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .

Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .

LLUÇ AL VAPOR AMB CREMA D'ALL I XERÈS

10 octubre 2017
10 octubre 2017
Categoría:



Cuinar amb vi, es un ingredient de receptes de sempre. El vi ens ajuda a intensificar el sabor dels plats i en funció del vi que utilitzem la recepta ens quedarà més bona. Us escric aquesta recepta molt senzilla de fer , ja ho veureu. La podeu utilitzar tant els que tingueu la TM31 com la TM5


Ingredients:


50 gr. de porro(solament la part blanca)

50 gr. de pastanaga en rodanxes

12-15 grans d’all

100 gr. api a trossos (-3 cm)

50 gr. oli d’oliva(i una miqueta més per pinzellar)

4 lloms de lluç fresc (aprox. 200 gr. cadascú) salpebrats

100 gr. de vi de xerès sec

150 gr. de fumet de peix

½ cullera da de sal


Preparació:


1. Posa en el vas el porro, la pastanaga, l'api , l’all i l’oli. Trossegeu 3 seg/vel 5 i sofregiu 5min/120 graus /vel 1 (5 min/varoma/ vel 1 (TM31)). Mentrestant, pinteu amb oli la safata varoma i posa el peix. Col•loqueu la safata en el varoma, tapeu i reserveu.

2. Incorporeu el vi i sense posar el gobelet , programeu 1 min/Varoma/vel 1.

3. Afegiu el fumet i la sal. Situeu el varoma a la seva posició i programeu 15 min/varoma/vel 1. Retireu el varoma

4. Col•loqueu el gobelet a la tapa i tritureu la salsa 30 seg/vel 10. Amb l’espatula baixeu les verdures cap el fons del vas i tritureu de nou 30 seg/vel 10. Poseu cada llom de lluç en el centre d’un plat i serviu acompanyat de la crema.



Solicita demostración
10 octubre 2017