Thermomix® Barcelona Centro

Nuria Mesalles Naranjo

<p>Hola sóc Núria Mesalles agent comercial de Thermomix® de la delegació de Barcelona. Els meus primers passos amb  el Thermomix® van ser circumstancials, vaig tenir que deixar la feina com Arquitecte Tècnic per està amb els meus dos fills petits, el Thermomix® em va ajudar molt en aquest temps de criança i em vaig enamorar d'ell, i sense adonar-me em vaig convertir amb agent comercial transmitint l'entusiasme que jo sentia. </p> <p>En aquest  blog m'agradarà poguer ensenyar-te tot allò que he après aquests anys, trucs, idees i receptes perquè puguis treure-li tu també  el màxim de profit al teu Thermomix® , jo cada dia aprenc coses. Desitjo que tu també ho puguis fer amb mi. M'acompanyes? </p>

Hola sóc Núria Mesalles agent comercial de Thermomix® de la delegació de Barcelona. Els meus primers passos amb  el Thermomix® van ser circumstancials, vaig tenir que deixar la feina com Arquitecte Tècnic per està amb els meus dos fills petits, el Thermomix® em va ajudar molt en aquest temps de criança i em vaig enamorar d'ell, i sense adonar-me em vaig convertir amb agent comercial transmitint l'entusiasme que jo sentia. 

En aquest  blog m'agradarà poguer ensenyar-te tot allò que he après aquests anys, trucs, idees i receptes perquè puguis treure-li tu també  el màxim de profit al teu Thermomix® , jo cada dia aprenc coses. Desitjo que tu també ho puguis fer amb mi. M'acompanyes? 

BATCH COOKING

28 febrero 2021
28 febrero 2021
Categoría:

Hola a tot/es.


Com està anant  el cap de setmana?


Alguns potser esteu cuinant algunes cosetes pel cap de setmana, jo acostumo a  fer alguns fons de nevera,  que després faig servir per la setmana per completar el plat principal.


Per exemple,


Un pisto o samfaina, és una base molt útil que pots ficar amb pasta, llegums,ous, empanadilles, empanada , lassanya freda quinoa, arròs, base de pizza,etc. El pisto admet moltes variacions segons el que tingueu a la nevera o el que més us agradi.


La Salsa bolonyesa, per fer qualsevol pasta, per farcir verdures (pebrot, carbassó, ceba...), per pizza barbacoa, per un pastís de patata,lassanya, arròs, etc. Teniu la opció d'una salsa bolonyesa de soja els vegans.


Caldos de pollastre o carn, fume de peix,  per fer sopes o afegir a d'altres receptes que demanin un caldo o fumet per la seva elaboració.


Salsa de tomàquet, base pizza, pasta, guisats,arròs a la cubana, llegums, etc.


Ceba i pebrots daurats, per fajitas , per acompanyar qualsevol peix i carn, com a sofregit per elaborar altres plats, coca de recapte, pizza etc. 


Xampinyons o gambes daurats o amb all i julivert, com acompanyament del segon plat.


Arròs, quinoa, mill fons de nevera que podem incorporar a qualsevol dels que hem comentat, amb el Thermomix® és molt senzill preparar-los. Al cistell incorporem  el cereal o pseudocereal , 1 litre d'aigua  amb una mica de sal i a continuació 20 min/ 100 graus/ v. 4.  


N'hi ha moltes bases que ens poden ajudar molt, a reduir el temps de la elaboració del plat, us recomano que  les feu.  Inclús podeu fer bases de verdura al vapor i també acompanyar-les de peix o carn.


Desitjo  que us serveixi per guanyar temps i menjar de forma saludable.

Solicita demostración
28 febrero 2021