Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Trufes Gelades

24 October 2017
24 October 2017
Categoría:


Qui es pot resistir a unes trufes?


Després d'un bon àpat ja no ens queda espai per el postre, i les trufes són un bon recurs degut a les seves reduïdes mides i el seu intens sabor que satisfà la necessitat del postre.  Són molt fàcils de fer i admeten moltes variants: afegir whisky, cointreau, cereals i el seu acabament pot ser arrebossades amb fideus  de xocolata o amb cacau amb pols, que dóna un sabor amarg.


-Ingredientes (60 unidades)


100 g de nata para montar 


300 g Chocolate fondant 


50 g Whisky (opcional)


Fideos de chocolate o cacao 


-Preparación


Poner en el vaso la nata 4 min 90°C V2


Anadir el chocolate troceado V6, hasta que quede bien triturado. Bajar con la espatula hacia las cuchillas 


Incorporar el whisky 10 seg V6


Verter la mezcla en un recipiente y meter en el congelador hasta que endurezca 


Una vez este solida hacer bolitas y rebozar en fideos o cacao 


Introducir en el congelador hasta su consumo 

Solicita demostración
24 October 2017