Blog de MÒNICA CASTAÑO FERNANDEZ

Croquetes casolanes ( Croquetes de la iaia Juanita)

#Aperitivos, entrantes y tapas 21 enero 2021

Croquetes casolanes ( Croquetes de la iaia Juanita)

Por Mònica Castaño Fernandez | Barcelona Centro

Hola! Ja fa uns quants dies que va ser el dia internacional de la croqueta (13 de gener) i tenia pendent penjar en el meu blog les millors croquetes del món. "Croquetes de la iaia Juanita" La iaia Juanita és la meva mare, i la meva germana Olga Casta...

TIRAMISÚ

#Postres y dulces 28 diciembre 2020

TIRAMISÚ

Por Mònica Castaño Fernandez | Barcelona Centro

La paraula tiramisú ve de l'italià tiramisù que de fet és una regularització del dialectal vènet tiramesù que significava "porta'm a dalt", "puja'm (l'ànim?)", "treu-me p'a dalt". Doncs res més a dir. Us deixo la recepta d'un postre que puja l'ànim??...

BRANDADA DE BACALLÀ/ BRANDADA DE BACALAO

#Pescados y mariscos 27 diciembre 2020

BRANDADA DE BACALLÀ/ BRANDADA DE BACALAO

Por Mònica Castaño Fernandez | Barcelona Centro

Per a mi la millor recepta de bacallà!Fa anys vaig descobrir aquesta deliciosa brandada de bacallà i encara que he provat altres, sens dubte aquesta és la millor. Thermomix® té més d'una recepta de brandada, però per a mi aquesta és sens dubte la...

#Postres y dulces 24 diciembre 2020

POSTRES DE LLIMONA/ POSTRE DE LIMÓN

Por Mònica Castaño Fernandez | Barcelona Centro

Jo porto les postres!!!M'encanta portar les postres quan em conviden a dinar, així que aixeco la mà ( com en el col·le) i dic: Jo porto les postres!!! Ja tinc les postres que portaré demà a casa de la meva cunyadeta Quima. Encara que és una bomb...

POSTRES DE LLIMONA/ POSTRE DE LIMÓN