Thermomix® Barcelona Centro

Mònica Castaño Fernandez

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

BIZCOCHO DE CHOCOLATE NEVADO

14 diciembre 2020
14 diciembre 2020

BIZCOCHO DE CHOCOLATE NEVADO


Ingredientes




3 huevos


250g de azúcar (50 g para espolvorear)


60 g de aceite de girasol


1 yogur natural o 120 g de nata líquida


200 g de harina


100 g de cacao soluble


Un pellizco de sal


Un sobre de levadura Royal




PREPARACIÓN


Precalentar el horno a 180° 


Añadir 50 g de azúcar y triturar 10seg./velocidad 10. Reservar 


Mezclar los huevos con el azúcar 3 min./ 37°/ Velocidad 4


Añadir el azúcar, la harina, el cacao soluble, la levadura y la sal. Mezclar 25 seg./ Velocidad 5.


Engrasar el molde y verter la preparación.


Hornear y cuando esté horneado, dejar enfriar, desmoldar el bizcocho y espolvorear con abundante azúcar.

Solicita demostración