Thermomix® Barcelona Centro

Mònica Castaño Fernandez

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

BRANDADA DE BACALLÀ/ BRANDADA DE BACALAO

27 diciembre 2020
27 diciembre 2020
Categoría:

Per a mi la millor recepta de bacallà!


Fa anys vaig descobrir aquesta deliciosa brandada de bacallà i encara que he provat altres, sens dubte aquesta és la millor. 


Thermomix® té més d'una recepta de brandada, però per a mi aquesta és sens dubte la millor. 


És apta per a intolerants a la lactosa, ja que no porta ni nata, ni llet. 


Proveu-la i compareu...  


Aquesta recepta no està a cookidoo.es.


¡Para mí la mejor receta de bacalao!  Hace años descubrí esta deliciosa blandida de bacalao y aunque he probado otros, sin duda esta es la mejor. Thermomix® tiene más de una receta de blandida, pero para mí esta es sin duda la mejor. Es apta para intolerantes a la lactosa, puesto que no puerta ni nata, ni leche. 


Probadla y comparáis...



INGREDIENTS


200g de oli d'oliva verge


3 grans d'all


500 g de bacallà desalat sense pell ni espines ( o migues de bacallà)


Pebre blanca i sal


PREPARACIÓ


Escorri el bacallà dessalat i assequi'l amb un tovalló de paper.


Posi l'oli, i els alls en el got i programi 6 minuts/ Varoma/ Velocitat 3. Baixi amb l'espàtula el que hagi quedat en la tapa i en les parets del got.


Programi un minut/ Varoma/velocitat 4. Incorpori el bacallà i trituri en velocitat 6 fins que la mescla quedi homogènia.


Rectifiqui de sal i afageixi el pebre al gust.


Suggeriments


La brandada es pot gratinar, si ho desitja.


Deixi refredar abans de farcir els pebrots.


Serveixi amb torrades

Solicita demostración
27 diciembre 2020