Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Bany pastisser Almivar

05 November 2017
05 November 2017


De sempre a l'obrador de casa veia que despres d'obrir el pa de pessic el mullaven una mica amb el almívar. És un truc per aconseguir que no quedi eixut. Us recomano fer-ho un dia abans d'utilitzar-lo i es pot guarda a la nevera.


-Ingredients


150gr de agua


150gr de azúcar 


El zumo de medio limón


20gr de licor  (el que mas os guste )


- Preparación 


Poner todos los ingredientes en el vaso sin el licor y programar 10min 100°C V2


Agregar el licor y esperar a que enfríe antes de usarlo.

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05 November 2017