advisor-image

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Nací en el seno de una familia de pasteleros, siempre he estado entre repostería dulce y salada, por esto mi interés por la pastelería y la cocina. Quiero compartir con vosotros lo que aprendí en el obrador de casa y las nuevas experiencias con Thermomix® .

Vaig néixer en una família de pastissers i   sempre he estat envoltada de coses dolces i salades, per això el meu interès per la pastisseria i la cuina. Vull compartir amb vosaltres el que vaig aprendre a l’obrador de casa i les noves experiències a Thermomix® .

Coca de verdures amb un toc personal

18 October 2017
18 October 2017

Què fàcil és fer la coca de verdures per sorprendre els teus convidats!


És la típica coca del llibre "Fácil y saludable" però amb unes variants: substituir el llard per mantega i així donar-li una textura com si fos una coca de croissant sense oblidar-nos d'afegir l'albergínia.


- Ingredients 


50 g d'oli
100 g d'aigua
50 g de mantega
300 g de farina de força
1 culleradeta de sal
1 grapadet de sucre
500 g de verdures  (pebrot, carbassó, albergínia, ceba)
100 g d'oli
2 culleradetes de sal
20 g de llevat fresc
1 cullerada de pebre vermell dolç 


- Preparació:


Afegeix al got: l'oli, la mantega i l'aigua 1min/37graus/vel 2
Incorpora el llevat, la farina, la sal i el sucre i barregem 30 seg/V6
Posa la massa sobre la safata i estira-la molt prima amb un corró o les mans
Posa totes les verdures el got l'oli la sal i el pebre vermell 3 seg/V4
Cobreix la massa amb les verdures i forneja a 200 graus durant 20 min
A l'últim moment afegeix el formatge de cabra i unes olives negres
Es pot servir freda o calenta 

Solicita demostración