advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Centro

Mònica Castaño Fernandez

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Comprar Thermomix®

GUISAT DE CIGRONS AMB GAMBES/ GUISO MAR Y TIERRA

23 December 2020
23 December 2020

Cigrons amb gambes? De debò?Així vaig reaccionar quan una companya em va dir: Has provat el guisat de gambes i cigrons de Thermomix® ? Però la veritat és que em va entrar el cuquet i em vaig posar per feina. Li vaig afegir el puntet picant del "bitxo" i "voilà "em va encantar!! Avui he recordat aquesta recepta i com sempre tinc una caixa de gambes al congelador i llegums en conserva l'he fet. I he triomfat.


A la meva petita que ahir va menjar cigrons l'he quallat uns fideus amb el brou que he tret abans de posar els cigrons i s'ha menjat dos plats...


La recepta la teniu en cookidoo.es  "Guiso mar i terra"


Garbanzos con gambas? De verdad?Así reaccioné cuando una compañera me dijo: Has probado el guiso de gambas y garbanzos de Thermomix® ?. Pero me entró el gusanillo y me puse manos a la obra. Le añadí el puntito picante de la guindilla  y "voilà ¡me encantó! Hoy he recordado esta receta y como siempre tengo una caja de gambas en el congelador y legumbres en conserva la he hecho.


Y como siempre he triunfado..


A mi pequeña que ayer comió garbanzos lo he cuajado unos fideos con el caldo que he sacado antes de echar los garbanzos y se ha comido dos platos... 


La receta la tenéis en cookidoo.es "Guiso mar y tierra"


INGREDIENTS


4 grans d'all 


1 - 2 pessics de brins de safrà (o colorant alimentari)


6 - 8  fulles de julivert


200 g de brou de peix


600 g de brou de peix


250 g de gambes arrosseres crues 


30 g d'oli d'oliva verge extra 


100 g de pebrot vermell en trossos 


100 g de pebrot verd en trossos


100 g de ceba en trossos


2 grans d'all


200 g de tomàquet sencer en conserva escorregut


50 g d'oli d'oliva verge extra


2 pots de cigrons cuits (en conserva), rentades i escorreguts (800 g)


1 pebre de Caiena seca sencera o trencada (si el vols més picant)


PREPARACIÓ


Brou


Posi en el got els alls, el safrà o colorant i el julivert. Programi 5 segons/veocitatl 6.


Afegeixi el brou de peix i trituri 5 segons/velocitat 7. Retiri del got i reservi en un bol gran.


Fumet de marisc


Peli les gambes i reservi els caps i les peles.


Posi en el got l'oli, els caps i peles de les gambes, Trossegi 2 segons/velocitat 5 i programi 5 minuts/120 °C/velocitat 1.


Incorpori el brou de peix i programi 10 minuts/100 °C/velocitat 1. Coli per un colador fi sobre el brou reservat. Renti bé el got i les fulles.


Sofregit


Posi en el got els pebrots, la ceba, l'all, el tomàquet i l'oli. Trossegi 4 segons/*velocitat 4 i programi 10 minuts/120 °C/velocitat 1.


Col·loqui la papallona en les fulles. Afegeixi la mescla de brou i fumet de marisc reservada, els cigrons i lel "bitxo". Programi 20 minuts/100 °C/Gir invers/vel cullera.


Retiri la papallona i afegeixi els cossos de les gambes  tallats en trossos petits. Remogui amb l'espàtula i deixi reposar uns minuts.


Serveixi calent.

Solicita demostración