Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
Home › Delegación Barcelona Centro › Mònica Castaño Fernandez › Legumbres y platos de cuchara › GUISAT DE GALL DINDI AMB PATATES I XAMPINYONS/ ESTOFADO DE PAVO A LA PROVENZAL CON PATATAS Y CHAMPIÑONES
Mònica Castaño Fernandez
Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
¿Quieres que te llame Mònica Castaño Fernandez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Mònica Castaño Fernandez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
GUISAT DE GALL DINDI AMB PATATES I XAMPINYONS/ ESTOFADO DE PAVO A LA PROVENZAL CON PATATAS Y CHAMPIÑONES
16 December 2020Que poc m'agradaven de petita els guisats de la meva mare i com m'agraden ara!Un guisat de patates ben calent en els dies freds d'hiver és super reconfortant.Avui us presento un guisat de patates i gall dindi molt senzill però alhora deliciós. Als meus fills els encanta i a més porta un munt de verduretes "camuflades".
El trobareu a cokidoo.es com "Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones"
Que poco me gustaban de pequeña los guisos de mi madre y como me gustan ahora.Un guiso de patatas bien caliente en los días fríos de invierno es super reconfortante.Hoy os presento un guiso de patatas y pavo muy sencillo pero a la vez delicioso. A mis hijos les encanta y además lleva un montón de verduritas camufladas.
Lo encontraréis en cokidoo.es como "Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones"
INGREDIENTS
50 g de ceba
80 g de porro a rodanxes
50 g de pastanaga a rodanxes
3 grans d'all
100 g de pebrot verd a trossos
40 g d'oli d'oliva
150 g de tomàquet triturat en conserva
700 g de pit de gall dindi sense pell, a daus de 3-4 cm salpebrats
1 cullerada d'herbes provençals seques
1 culleradeta de pebre vermell
150 g de xampinyons frescos (en meitats o en quarts)
50 g de vi blanc
1 fulla de llorer seca
350 g d'aigua (Jo prefereixo posar brou de pollastre enlloc d'aigua)
1 culleradeta de sal
500 g de patates "chascadas"
PREPARACIÓ
Posa en el got la ceba, el porro, la pastanaga, l'all, el pebrot i l'oli. Trossegi 6 seg / vel 4 i sofregeix 10 minuts / 120 ° C / vel 1.
Després, tritureu 20 seg / vel 10. Amb l'espàtula, baixi la trituració cap al fons del vas.
Afegiu el tomàquet i programi 10 minuts / 120 ° C / vel 1.
Incorpori el gall dindi, les herbes provençals, el pebre vermell, els xampinyons, el vi i el llorer. Sense posar el cubilet, programi 1 min / Varoma / Gir invers/ velocitat cullera.
Afegiu el brou i la sal. Poseu el recipient Varoma en la seva posició amb les patates. Tapi el Varoma i programi 25 min / Varoma / Gir invers / velocitat cullera.
Traieu el Varoma i posi les patates en una font profunda. Afegiu el contingut del got, barregi amb l'espàtula i serveixi.