Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
Home › Delegación Barcelona Centro › Mònica Castaño Fernandez › Legumbres y platos de cuchara › GUISAT DE CIGRONS AMB GAMBES/ GUISO MAR Y TIERRA
Mònica Castaño Fernandez
Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
¿Quieres que te llame Mònica Castaño Fernandez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Mònica Castaño Fernandez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
GUISAT DE CIGRONS AMB GAMBES/ GUISO MAR Y TIERRA
23 December 2020Cigrons amb gambes? De debò?Així vaig reaccionar quan una companya em va dir: Has provat el guisat de gambes i cigrons de Thermomix® ? Però la veritat és que em va entrar el cuquet i em vaig posar per feina. Li vaig afegir el puntet picant del "bitxo" i "voilà "em va encantar!! Avui he recordat aquesta recepta i com sempre tinc una caixa de gambes al congelador i llegums en conserva l'he fet. I he triomfat.
A la meva petita que ahir va menjar cigrons l'he quallat uns fideus amb el brou que he tret abans de posar els cigrons i s'ha menjat dos plats...
La recepta la teniu en cookidoo.es "Guiso mar i terra"
Garbanzos con gambas? De verdad?Así reaccioné cuando una compañera me dijo: Has probado el guiso de gambas y garbanzos de Thermomix® ?. Pero me entró el gusanillo y me puse manos a la obra. Le añadí el puntito picante de la guindilla y "voilà ¡me encantó! Hoy he recordado esta receta y como siempre tengo una caja de gambas en el congelador y legumbres en conserva la he hecho.
Y como siempre he triunfado..
A mi pequeña que ayer comió garbanzos lo he cuajado unos fideos con el caldo que he sacado antes de echar los garbanzos y se ha comido dos platos...
La receta la tenéis en cookidoo.es "Guiso mar y tierra"
INGREDIENTS
4 grans d'all
1 - 2 pessics de brins de safrà (o colorant alimentari)
6 - 8 fulles de julivert
200 g de brou de peix
600 g de brou de peix
250 g de gambes arrosseres crues
30 g d'oli d'oliva verge extra
100 g de pebrot vermell en trossos
100 g de pebrot verd en trossos
100 g de ceba en trossos
2 grans d'all
200 g de tomàquet sencer en conserva escorregut
50 g d'oli d'oliva verge extra
2 pots de cigrons cuits (en conserva), rentades i escorreguts (800 g)
1 pebre de Caiena seca sencera o trencada (si el vols més picant)
PREPARACIÓ
Brou
Posi en el got els alls, el safrà o colorant i el julivert. Programi 5 segons/veocitatl 6.
Afegeixi el brou de peix i trituri 5 segons/velocitat 7. Retiri del got i reservi en un bol gran.
Fumet de marisc
Peli les gambes i reservi els caps i les peles.
Posi en el got l'oli, els caps i peles de les gambes, Trossegi 2 segons/velocitat 5 i programi 5 minuts/120 °C/velocitat 1.
Incorpori el brou de peix i programi 10 minuts/100 °C/velocitat 1. Coli per un colador fi sobre el brou reservat. Renti bé el got i les fulles.
Sofregit
Posi en el got els pebrots, la ceba, l'all, el tomàquet i l'oli. Trossegi 4 segons/*velocitat 4 i programi 10 minuts/120 °C/velocitat 1.
Col·loqui la papallona en les fulles. Afegeixi la mescla de brou i fumet de marisc reservada, els cigrons i lel "bitxo". Programi 20 minuts/100 °C/Gir invers/vel cullera.
Retiri la papallona i afegeixi els cossos de les gambes tallats en trossos petits. Remogui amb l'espàtula i deixi reposar uns minuts.
Serveixi calent.