Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
Home › Delegación Barcelona Centro › Mònica Castaño Fernandez › Pescados y mariscos › CLOÏSSES A LA MARINERA/ ALMEJAS A LA MARINERA
Mònica Castaño Fernandez
Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
¿Quieres que te llame Mònica Castaño Fernandez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Mònica Castaño Fernandez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CLOÏSSES A LA MARINERA/ ALMEJAS A LA MARINERA
22 December 2020Cloïsses a la marinera
Que senzilles de cuinar són aquestes cloïsses a la marinera, jo les poso sovint d'aperitiu en els menjars familiars.
Com sempre i traient-li el màxim profit a mi Thermomix® , doblego les quantitats i d'un cop de ploma, doble ració. Li dono el meu toc afegint un "bitxo", ens encanta aquest punt picant. I us explicaré un secret, les compro quan estan bé de preu, les cuino i quan estan fredes de cap al congelador i quan les necessito, les descongelo ( en el microones no!!!!) i queden de mort!!!
Les trobareu en cookidoo.es "Almejas a la marinera"
Que sencillas de cocinar son estas almejas a la marinera, yo las suelo poner menudo de aperitivo en las comidas familiares.
Como siempre y sacándole el máximo provecho a mi Thermomix® , doblo las cantidades y de un plumazo, doble ración. Le doy mi toque añadiendo un "bicho", nos encanta este punto picante. ¡Y os contaré un secreto, las compro cuando están bien de precio, las cocino y cuando están frías de cabeza en el congelador y cuando las necesito, las descongelo (en el microondas no!!!!) y quedan de muerte!
INGREDIENTS
100 g de ceba
3 gralls d'all
50 g d'oli d'oliva verge extra
1000 g de cloïsses fresques
1 pessic de pebre roig
50 g de vi blanc
150 g de fumet de peix o bé 150 g d'aigua amb
1 cullaradeta de sal
2 cullerades de julivert fresc picat (només les fulles)
1 cullaradeta de pa ratllat
½ cullaradeta de sal (opcional)
Opcional, un bitxo
PREPARACIÓ
Posi en el got la ceba, l'all i l'oli. Programi 3 segons/velocitat 5.
Programi 10 min/120 °C/velocitat 1. Mentrestant, posi les cloïsses en el Varoma i aclareixi-les amb aigua temperada. Reservi.
Incorpori el pebre roig, el vi blanc i el fumet i el "bitxo". Situï el Varoma en la seva posició i programi 14 minuts/Varoma/velocitat 2.
Retiri el Varoma. Afegeixi el julivert, el pa ratllat i la sal.
Barregi 10 segons/velocitat 2.
Posi les cloïsses en una font. Banyi amb la salsa reservada i serveixi immediatament.