Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .
Home › Delegación Barcelona Centro › Neus Rodriguez Colome › Pescados y mariscos › LLUÇ AL VAPOR AMB CREMA D'ALL I XERÈS


Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .

¿Quieres que te llame Neus Rodriguez Colome?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Neus Rodriguez Colome por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
LLUÇ AL VAPOR AMB CREMA D'ALL I XERÈS
10 October 2017Cuinar amb vi, es un ingredient de receptes de sempre. El vi ens ajuda a intensificar el sabor dels plats i en funció del vi que utilitzem la recepta ens quedarà més bona. Us escric aquesta recepta molt senzilla de fer , ja ho veureu. La podeu utilitzar tant els que tingueu la TM31 com la TM5
Ingredients: