Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .
Home › Delegación Barcelona Centro › Neus Rodriguez Colome › Pescados y mariscos › LLUÇ AL VAPOR AMB CREMA D'ALL I XERÈS
Neus Rodriguez Colome
Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .
¿Quieres que te llame Neus Rodriguez Colome?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Neus Rodriguez Colome por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
LLUÇ AL VAPOR AMB CREMA D'ALL I XERÈS
10 October 2017Cuinar amb vi, es un ingredient de receptes de sempre. El vi ens ajuda a intensificar el sabor dels plats i en funció del vi que utilitzem la recepta ens quedarà més bona. Us escric aquesta recepta molt senzilla de fer , ja ho veureu. La podeu utilitzar tant els que tingueu la TM31 com la TM5
Ingredients: