Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
Home › Delegación Barcelona Centro › Mònica Castaño Fernandez › Masas, panes y repostería › BIZCOCHO DE CHOCOLATE NEVADO
Mònica Castaño Fernandez
Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
¿Quieres que te llame Mònica Castaño Fernandez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Mònica Castaño Fernandez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BIZCOCHO DE CHOCOLATE NEVADO
14 December 2020BIZCOCHO DE CHOCOLATE NEVADO
Ingredientes
3 huevos
250g de azúcar (50 g para espolvorear)
60 g de aceite de girasol
1 yogur natural o 120 g de nata líquida
200 g de harina
100 g de cacao soluble
Un pellizco de sal
Un sobre de levadura Royal
PREPARACIÓN
Precalentar el horno a 180°
Añadir 50 g de azúcar y triturar 10seg./velocidad 10. Reservar
Mezclar los huevos con el azúcar 3 min./ 37°/ Velocidad 4
Añadir el azúcar, la harina, el cacao soluble, la levadura y la sal. Mezclar 25 seg./ Velocidad 5.
Engrasar el molde y verter la preparación.
Hornear y cuando esté horneado, dejar enfriar, desmoldar el bizcocho y espolvorear con abundante azúcar.