advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Centro

Mònica Castaño Fernandez

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix®  ja fa uns quants anys. Thermomix®  forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix®  camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!

Comprar Thermomix®

TIRAMISÚ

28 December 2020
28 December 2020
Categoría:

La paraula tiramisú ve de l'italià tiramisù que de fet és una regularització del dialectal vènet tiramesù que significava "porta'm a dalt", "puja'm (l'ànim?)", "treu-me p'a dalt". Doncs res més a dir. Us deixo la recepta d'un postre que puja l'ànim???? Ja em direu


INGREDIENTS


2 ous


1 rovell d'ou


130 g de sucre


500 g de formatge mascarpone


300 g de bescuits de soletilla o savoiardi


200 - 300 g de cafè sol fort, fred


20 g de cacau pur en pols


PREPARACIÓ


Col·loqui la papallona en les fulles. Posi els ous, la gemma i el sucre en el got i programi  6 min/velocitat 4.


Afegeixi el mascarpone i barregi 30 segons/velocitat 3. Retiri la papallona.


Remulli breument la meitat dels bescuits de soletilla en el cafè fred, el just perquè es xopin sense trencar-se i vagi col·locant-los en el fons d'una font rectangular (28 cm x 18 cm x 6 cm). Estengui la meitat de la mescla de mascarpone sobre la base de bescuits. Remulli els bescuits restants, col·loqui'ls sobre la crema i cobreixi amb la resta de la mescla de mascarpone.


Cobreixi amb film transparent i refrigeri durant 5 hores.


Empolvori amb cacau en pols justa abans de servir-ho. 

Solicita demostración
28 December 2020
icon-print-2