Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
Home › Delegación Barcelona Centro › Mònica Castaño Fernandez › Postres y dulces › TIRAMISÚ
Mònica Castaño Fernandez
Hola! Sóc la Mònica Castaño, comercial de Thermomix® ja fa uns quants anys. Thermomix® forma part de la meva vida, des de fa temps. Des d'aleshores cuinar és un plaer, tot és més senzill. La nostra alimentació és molt més variada, i saludable. Sempre hi ha plats i receptes per descobrir, perquè Thermomix® camina sempre al nostre costat i ens ajuda a gaudir de cada plat.Des d'ara compartiré amb vosaltres plats, receptes i trucs.A més si teniu algun dubte, voleu consultar res o desitgeu una degustació culinària, només heu d'omplir el qüestionari i jo us respondré. Gaudiu amb el meu blog!!
¿Quieres que te llame Mònica Castaño Fernandez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Mònica Castaño Fernandez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
TIRAMISÚ
28 December 2020La paraula tiramisú ve de l'italià tiramisù que de fet és una regularització del dialectal vènet tiramesù que significava "porta'm a dalt", "puja'm (l'ànim?)", "treu-me p'a dalt". Doncs res més a dir. Us deixo la recepta d'un postre que puja l'ànim???? Ja em direu
INGREDIENTS
2 ous
1 rovell d'ou
130 g de sucre
500 g de formatge mascarpone
300 g de bescuits de soletilla o savoiardi
200 - 300 g de cafè sol fort, fred
20 g de cacau pur en pols
PREPARACIÓ
Col·loqui la papallona en les fulles. Posi els ous, la gemma i el sucre en el got i programi 6 min/velocitat 4.
Afegeixi el mascarpone i barregi 30 segons/velocitat 3. Retiri la papallona.
Remulli breument la meitat dels bescuits de soletilla en el cafè fred, el just perquè es xopin sense trencar-se i vagi col·locant-los en el fons d'una font rectangular (28 cm x 18 cm x 6 cm). Estengui la meitat de la mescla de mascarpone sobre la base de bescuits. Remulli els bescuits restants, col·loqui'ls sobre la crema i cobreixi amb la resta de la mescla de mascarpone.
Cobreixi amb film transparent i refrigeri durant 5 hores.
Empolvori amb cacau en pols justa abans de servir-ho.