advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Centro

Neus Rodriguez Colome

Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .

Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .

Comprar Thermomix®

COCA DE SANT ANASTASI

10 May 2020
10 May 2020



Vull compartir aquesta recepta que es menja durant les Festes de Maig a Badalona, concretament el dia 11/5 per berenar abans de la Passejada del Sant pels carrers del centre de la ciutat


Ingredients


5 ous


150 gr sucre


110 gr farina


75 gr ametlla mòlta


1 pessic de sal


1 grapat d’ametlla laminada


Mantequilla per untar el motllo



El.laboració



1.Pre-calenteu el forn a 180º. Engrasseu un motlle de 22cm de diàmetre i reserveu.


2.Col.loqueu la papallona a les ganivetes.


3.Poseu en el got els ous, el sucre i bateu 6 min/37º/vel 4. Després torneu a batre 6 min/vel 4.


4.Afegiu la farina i l’ametlla mòlts i la sal al voltant de la papallona i barregeu 4 seg/vel 3 i acabeu de barrejar amb l’espàtula a poc a poc.


5.Posseu en el motllo la barreja i afegiu les ametlles que prèviament haureu remullat amb aigua. Fornegeu durant 20-25 minuts a 180º. Deixeu refredar durant 10 minuts abans de desmotllar-lo

Solicita demostración