Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .
Home › Delegación Barcelona Centro › Neus Rodriguez Colome › Masas, panes y repostería › COCA DE SANT ANASTASI
Neus Rodriguez Colome
Hola! Soc Neus Rodríguez, agent comercial de Vorwerk, de la Delegació de Barcelona. En aquest blog trobaràs receptes que et serveixin per anar agafant idees, informació, novetats i trucs que espero us serveixi per utilitzar millor la Thermomix® / Hola! Soy Neus Rodríguez, agente comercial de Vorwerk, de la Delegación de Barcelona. En este blog encontraras recetas que te servirán para ir cogiendo ideas, información, novedades y trucos que espero que te sirvan para utilizar mejor la Thermomix® .
¿Quieres que te llame Neus Rodriguez Colome?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Neus Rodriguez Colome por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
COCA DE SANT ANASTASI
10 May 2020Vull compartir aquesta recepta que es menja durant les Festes de Maig a Badalona, concretament el dia 11/5 per berenar abans de la Passejada del Sant pels carrers del centre de la ciutat
Ingredients
5 ous
150 gr sucre
110 gr farina
75 gr ametlla mòlta
1 pessic de sal
1 grapat d’ametlla laminada
Mantequilla per untar el motllo
El.laboració
1.Pre-calenteu el forn a 180º. Engrasseu un motlle de 22cm de diàmetre i reserveu.
2.Col.loqueu la papallona a les ganivetes.
3.Poseu en el got els ous, el sucre i bateu 6 min/37º/vel 4. Després torneu a batre 6 min/vel 4.
4.Afegiu la farina i l’ametlla mòlts i la sal al voltant de la papallona i barregeu 4 seg/vel 3 i acabeu de barrejar amb l’espàtula a poc a poc.
5.Posseu en el motllo la barreja i afegiu les ametlles que prèviament haureu remullat amb aigua. Fornegeu durant 20-25 minuts a 180º. Deixeu refredar durant 10 minuts abans de desmotllar-lo