advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Centro

Maria Jose Vila Nasarre

Benvingut@s al meu Blog Oficial Thermomix® . Aqui trobareu les meves receptes, novetats, idees i trucs preferits per cuinar i gaudir amb Thermomix® .

Bienvenid@as a mi Blog Oficial Thermomix® . Aquí encontrareis mis recetas, novedades, ideas y trucos peferidos para cocinar y disfrutar con Thermomix®      

Benvingut@s al meu Blog Oficial Thermomix® . Aqui trobareu les meves receptes, novetats, idees i trucs preferits per cuinar i gaudir amb Thermomix® .

Bienvenid@as a mi Blog Oficial Thermomix® . Aquí encontrareis mis recetas, novedades, ideas y trucos peferidos para cocinar y disfrutar con Thermomix®      

Comprar Thermomix®

Croquetes de la "Yaya Juanita"

20 April 2020
20 April 2020

Fa uns dies una companya va compartir amb mi una recepta de croquetes que fa la seva mare i que ella ha adaptat a Thermomix® i a més és fa habitualment als tallers de cuina que fem a la Delegació.


Les vaig fer i ja és un clàssic a casa meva! Gràcies Olga per compartir!


Aquesta massa a més serveix per fer canelons, 


Proveu-la i ja em direu ..



INGREDIENTS


75 gr. oli oliva verge


200 gr. de ceba tallats a quarts


1 dent d´all


300gr.  de pit de pollastre tallat a daus 


300 g de carn magra de porc tallada en daus 


1/2 llauna de foie gras La Piara® tapa negra  (o el que tingueu) 


1 fulla de llorer


Sal i pebre al gust


30 gr. de brandy


50 gr. de farina de blat o de farina de cigrons.


200 gr. de llet



PREPARACIÓ


1.  Posa l´oli i programa 3 minuts temperatura Varoma vel. cullera 


2. Afegeix la ceba i l´all i programa 7 min., temperatura Varoma, Vel. 1


3. Afageix les carns (previament amb sal i prebre), el foie gras, el llorer i el brandy i programa 30 min., temperatura Varoma, Vel. 1


4. Afageix la farina a través del bocal i programa 2 min., temperatura Varoma, Vel. 1


 5. Treu la fulla de llorer (important perquè si no et quedaria triturat) ... i programa 6 segons vel. 4.


6. A cotinuació afageix la llet i programa 5 min., temperatura 100ºC, Vel. 3


Si t´agrada la massa més triturada programa alguns segons més a Vel. 5


Posa tota la massa, preferiblement en una màniga pastissera (si no en tens serveix també una bossa de plàstic com les de la fruita) i deixa refredar a la nevera d´una dia per l´altra.


Jo al dia següent les enfarino amb pa ratllat, les passo per ou batut i una altra vegada amb pa ratllat o farina de cigró.


Fregeix en oli abundant i força calent i les deixes refredar a sobre de paper de cuina.


Qualsevol dubte em podeu preguntar!



Solicita demostración